Verhuisbedrijf Antwerpen - Verhuizen van particulieren en bedrijven

Verhuisbedrijf Antwerpen nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres!   Onze verhuisfirma is gespecialiseerd in verhuizingen voor particulieren, zowel nationaal als internationaal. Verhuist u naar het buitenland of keert u terug? Reken dan op de feilloze service van ons bedrijf bij uw internationale verhuis, steeds tegen messcherpe prijzen!

Een nieuwe woonst, een nieuw begin! Een frisse start zonder zorgen? Daarvoor schakelt u Verhuisbedrijf Antwerpen in! Wij regelen uw hele verhuis van a tot z, ook bij internationale verhuizingen. Vraag ook naar onze puike liftservice!µ

Verhuizen is dikwijls een hels en slopend karwei. Kasten, bedden en ander meubilair demonteren… een mens wordt er niet vrolijk van. Wij halen voor u alle meubilair uit elkaar en verhuizen het zonder een schrammetje naar uw nieuwe woonst. Kortom: wij bieden u een volledige begeleiding bij uw hele verhuis!

Verhuisbedrijf Antwerpen regelt alles

Verhuist u naar of uit de regio Antwerpen? Verhuisbedrijf Antwerpen regelt het voor u! Ons familiebedrijf heeft jaren ervaring met verhuizingen in de regio Antwerpen vér daarbuiten.

Liftservice

Wilt u een zwaar of onhandig meubel verhuizen? Reken dan op de liftservice van Dito. Wij brengen het snel en ongeschonden naar de hoogste verdieping! Met onze lift service hebben we natuurlijk ook de juiste verhuislift voor u, die wel reikt tot de 18de verdieping! Bel ons voor meer informatie. Laat u liever de hele verhuis aan ons over? Wij zorgen voor een vlot verloop!

Internationaal

Wij zijn gespecialiseerd in nationale én internationale verhuizingen. Wij transporteren uw inboedel feilloos naar uw eindbestemming, bel ons gerust op +32 (0) 48 72 60 703 voor info over internationaal verhuizen. of ontvang uw gratis offerte.  Internationaal verhuisbedrijf Kempen Transport is gespecialiseerd in verhuizen naar het buitenland. Vanuit België verhuizen we particulieren en bedrijven naar elk land van Europa

Verhuisbedrijf Antwerpen  regelt voor u een zorgeloze nieuwe start!

Verhuist u dus binnenkort naar of uit de regio Antwerpen ? En zoekt u een geschikte verhuisfirma? Dan is Verhuisbedrijf Antwerpen altijd de geknipte keuze! Ons familiebedrijf heeft jaren ervaring met verhuizingen in de regio Herentals, de Kempen en vér daarbuiten.

U kunt bij ons ook terecht voor uw internationale verhuis, van België naar het buitenland of omgekeerd!

Uw garantie? Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en een vriendelijke en behulpzame service. Onze verhuizers hebben een rug van staal, maar zijn mannen van goud. U kunt bij hen steeds terecht voor persoonlijk advies en handige tips. De meeste van onze klanten zien we dan ook na enkele jaren terug!

De troeven van Verhuisbedrijf Antwerpen?

• Kwaliteit: wij regelen alles! • Snelle service

• Messcherpe prijzen!