Rintamamiestalon kattoremontti

Täytä sivulla oleva kartoituslomake. Täytä siihen lyhyesti tiedot itsestäsi ja omakotitalosi katosta. Saat ilman sitoumuksia alueesi yrityksiltä tarjouksia kattoremontillesi. Palvelun  käyttö on ilmaista kuluttajalle, ei sido asiakasta tilaamaan kattoremonttia, palvelun kautta tarjoavilta yrityksiltä.

Täytä oheisen lomakkeen tiedot talosi katosta ja lähetä se laskettavaksi

Saat alueesi kattourakoitsijoilta tarjouksia

Kun olet valmis tekemään päätöksen kattoremontin tekijästä, valitset sen sinulle sopivalla hetkellä.

Kattoremontin hintaan vaikuttaa useat eri seikat. Ison omakotitalon ja kesämökin kattoremontin hinta ovat aivan eri kokoluokassa koska usein omakotitalon neliöt ovat suuremmat. Peltikaton hinta asennettuna on kalliimpi remontti toteuttaa, kuin itse asennettuna.  Talon korkeus on ensimmäinen asia jota huomioidaan kattoremontin hinnassa.

Matalan talon kattoremontti on usein edullisempi, kuin monikerroksisen rintamamiestalon esimerkki. Loiva ja matala katto voidaan helposti tehdä telineillä, kuin useampikerroksisen talon kattoremontissa tarvitaan nostimet tai telineet koko lappeen matkalle.

Toinen merkittävä tekijä hinnassa on se miten jyrkkä katto on kyseessä. Loiva katto on helppo edetä, kun jyrkällä katolla työskennellessä tarvitaan erilaisia turva-ja apuvälineitä, ja muutenkin jyrkkä katto hidastaa huomattavasti työn edistymistä. Kattojen jyrkkyysasteet voi selvittää helposti siitä kun itse tepastelee katolla.

Jos katolle meneminen ja siellä kävely on helppoa, on kyseessä loiva katto, kun taasen jos kävely on vaikeaa ja muutenkin suojavaistoja aktivoivaa on kyseessä silloin jyrkkä katto.

Kattoturvatuotteiden määrät ja vesikourut sekä kattomateriaali vaikuttavat myös tietysti olennaisesti kokonaishintaan. Kattoasennustiimin kokoluokka ja Iso yritys vs, pieni on tietysti yksi aina hintaankin vaikuttava seikka.

7  kattoremontin hintaan vaikuttavaa tekijää

  1.  Rakennuksen korkeus. Tarvitaanko isoja henkilö-ja materiaalinostureita?
  2. Katon jyrkkyys. Loiva katto on edullisempi kuin jyrkkä.
  3.  Kattomateriaalit, kattoturvatuotteet, rännit
  4.  Kohteen sijainti.
  5. Tekijän "firman kokoluokka"
  6. Läpivientien määrät
  7.  Jiirit jne, erikoisrakenteet nostavat hintaa.

Ohessa palautetta asiakkailta

Sain tarjouksia nopeasti lähetettyäni tiedot nykyisen taloni katosta. Hinta oli meille ratkaisevin tekijä.
Palvelun kautta saimme itsellemme paikallisen tutun yrittäjän, joka vastasi nopeasti kyselyymme.
Palvelua käyttäessämme, saimme uuden katon kodillemme 2 viikossa.